Jeziv slučaj: Ovo je mladić koji je ujedao i pljuvao policajce, a tek nakon napada im rekao da ima koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv slučaj: Ovo je mladić koji je ujedao i pljuvao policajce, a tek nakon napada im rekao da ima koronu

Jedan agresivni problematični 36-godišnjak dobio je 20-nedeljnu zatvorsku kaznu zbog ujedanja i pljuvanja dvojice policajaca pre nego što im je rekao da ima koronavirus.

Marka Olija, 36-godišnjaka, su odveli radnici obezbeđenja koji su nosili naočare, maske za lice, hirurške rukavice i plastične navlake na sud Grimsbi Craun Kort zbog napada, koji se dogodio u subotu.

Policija je dobila poziv zbog svađe između njega i njegove bivše devojke kada je postao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agresivan.

Nakon dolaska bacili su ga na zemlju, nakon što ih je ugrizao za prste i rekao da je zaražen Covid-19. Potom ih je pljunuo, ali promašio. Zatim im je rekao:

- Da je vaše lice ovde dole, pljunuo bih vam u lice.

Magistrat Džo Hov je rekao Oliju:

- U trenutnoj situaciji, savetuje nam se da učestvujemo u socijalnom distanciranju, da ostanemo unutra i da ostanemo daleko jedni od drugih, pljuvanje, čak i u normalnim okolnostima, jedna je od najomraženijih i sramotnijih stvari koje jedno ljudsko biće može da uradi drugom. Da pljuju na policajce, oni samo rade svoj posao. Pokušavaju sve da nas zaštite. Oni nisu tamo kao mete i žrtve za ljude koji su nezadovoljni

Oli je odgovorio samo "znam, znam". Rebeka Perin rekla je da je to bila neprijatna uvreda i da je bilo više sreće nego pameti što pljuvačka nije sletela na policajce.

Gospođica Perin je dodala da on nije znao zašto je uhapšen jer ga je napala njegova devojka, a ne on nju. Ona je rekla

- Što se njega tiče, on je bio žrtva. Bio je uznemiren što je on bio taj koji je zavšio na patosu.

- Bacio je komenatar da ima Covid-19, ali on ne pokazuje nikakve simptome i nema grlobolju, kašalj i temperaturu.

On je zadržan cele noći u bolničkom krilu uhapšen, radi provere njegovog zdravlja.

Na kraju je Oli izjavio da njegov komentar da ima korona virus nije bio na mestu i javno se izvinio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.