Đurić poručuje: Jeremić će u ALBANSKOJ istoriji ostati zapisan kao NAJVEĆI NACIONALNI HEROJ, veći je lobista od Pacolija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić poručuje: Jeremić će u ALBANSKOJ istoriji ostati zapisan kao NAJVEĆI NACIONALNI HEROJ, veći je lobista od Pacolija!

"Kad tad će odgovarati za štetočinstvo!"

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je Vuk Jeremić veći lobista protiv pozicije Srbije od Bedžeta Pacolija i da je zaslužio čestitke Prištine, gde ga, kako kaže, mediji inače redovno hvale.

- Jeremić mesecima intenzivno radi na sprečavanju i miniranju kompromisa u srpsko-albanskim odnosima, a linije razgraničenja koje on štiti kao nepovredive jesu iste one linije koje su on i Boris Tadić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << definisali kada su postavili stalne prelaze i granicu između Srba i Srba - naveo je Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Jeremić je pokazao još jednom ko je i šta je kada je otišao u inostranstvo da lobira protiv interesa svoje države i naroda. Da stvar bude gora, kaže Ðurić, to čini u Sjedinjenim Američkim Državama, koje su posle mnogo godina intenzivnih diplomatskih napora Beograda najzad počele da srpskom narodu priznaju pravo na sopstvene nacionalne interese.

- U najogoljenijem nastupu antidržavnog i antinacionalnog delovanja, Jeremić je, ne samo Srbima na Kosovu i Metohiji, već i Srbima u čitavom regionu, poručio da su svi drugi imali pravo da iscrtvaju granice na štetu srpskog naroda, a da jedino Srbi nemaju pravo da postave pitanje pravednosti i održivosti nasilno uspostavljenih linija razgraničenja - ističe Ðurić.

NATO spušta tenzije na BALKANU! Stoltenberg poručuje da podržava nastavak dijaloga Beograda i Prištine!  

On kaže i da je zločin napadati diplomatske napore za iznalaženje kompromisa kao osnove za trajan i održiv mir u regionu, ali da Jeremić od tog zločina ne preza, i da će vreme pokazati za čiju je korist i za koliki novac sve to činio.

- Jeremić se, iz lakomosti i koristoljublja, kocka sa budućnošću građana Srbije, i siguran sam da će kad-tad odgovarati za to štetočinstvo, ako nigde drugde, onda pred srpskom istorijom, jer u albanskoj istoriji on će ostati zapisan kao jedan od najvećih nacionalnih heroja - zaključio je Ðurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.