Jelena Trivić poručila: Neću priznati pokradene izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2022, 12:48

Jelena Trivić poručila: Neću priznati pokradene izbore

- Predsednik biračkog odbora priznao da je dopisao moje glasove drugom kandidatu! Pronalazimo na desetine biračkih mesta na kojima ja kao jedan od dva kandidata između kojih se vodi najveća bitka, imam ili 0 glasova ili jako mali broj glasova (1 ili 2), a da se moji glasovi upisuju drugim kandidatima sa liste za predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEĆU PRIZNATI POKRADENE IZBORE" Jelena Trivić otkrila kako će istinu isterati na čistac: "Narodna volja mora biti ispoštovana"

Izvor: Blic, 04.Okt.2022

- Predsjednik biračkog odbora priznao da je dopisao moje glasove drugom kandidatu! Pronalazimo na desetine biračkih mjesta na kojima ja kao jedan od dva kandidata između kojih se vodi najveća bitka, imam ili 0 glasova ili jako mali broj glasova (1 ili 2), a da se moji glasovi upisuju drugim kandidatima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.