Jelena Novčić crni pojas zamijenila krunom najljepše

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Novčić crni pojas zamijenila krunom najljepše

TREBINJE - Na desetom, jubilarnom Izboru za mis turizma Hercegovine 2015, koji je u četvrtak veče održan u hotelu "Leotar" u Trebinju, titulu najljepše takmičarke ponijela je Jelena Novčić iz ovog grada.

Među deset učesnica za prvu pratilju izabrana je Jovana Rogan iz Bileće, a za drugu Tatjana Milićević, takođe iz Trebinja.

Jelena Novčić, koju šira javnost poznaje odranije i po uspješnoj manekenskoj, ali i  sportskoj karijeri, jer je majstor džijudžicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sporta i nosilac crnog pojasa prvi dan, do sada je osvajala i brojna priznanja na izborima ljepote, podsjetila nas je da je pošle godine bila prva pratilja na Izboru za mis turizma BiH, a ranije i prva pratilja na Izboru za mis Hercegovine.

"Iako studiram ekonomiju, manekenstvom se bavim godinama, tako da mogu da kažem da je iza ove moje titule veliki trud koji mi se isplatio i ostvario moju životnu želju", kazala je novinarima nakon izbora Jelena, čija želja je da se u budućnosti ostvari u onome za šta se i školuje - da bude uspješan ekonomista.

Na ovom takmičenju je učestvovalo deset djevojaka iz svih krajeva Hercegovine, a nagrađene su stekle pravo učešća na finalnom Izboru za mis BiH koji će u septembru biti održan u Mostaru.

Ovo je potvrdila i Edna Raljević, predstavnica organizatora takmičenja, Modne agencije "Estera" iz Mostara, koja kaže da će na državnom takmičenju učestvovati dvadeset djevojaka i da je cilj ove manifestacije, pored promocije turizma, i pravi odabir za Izbor mis BiH.

"Trebinje je zaista lijep grad čije ljepote najviše krasi ljepota mladosti, tako da je i naš cilj bio taj spoj, s obzirom na to da je ovaj grad trenutno jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u BiH", dodaje Raljevićeva.

Kandidatkinje su na takmičenju Izbor za mis Hercegovine 2015. nosile vjenčanice, večernje i svečane haljine, kao i kupaće kostime.

(Foto mojahercegovina.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.