Jedva cekamo da Srpkinje polude za trendom koji uveliko drma Holivud

Izvor: medio.rs, 27.Jul.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva cekamo da Srpkinje polude za trendom koji uveliko drma Holivud

Jedva čekamo da Srpkinje polude za trendom koji uveliko drma Holivud

Gotovo da nema poznate žene u Holivudu koja ovog leta nije šetala jedan baš ovakav komad.

Kombinezoni su se proteklih godina provlačili po modnim pistala tu i tamo, da bi svoj vrhunac doživeli prošle godine. Međutim, situacija na modnim pistama i ulicama je najčešće različita, pa su tako poznate cice tek ove godine počele baš da luduju za ovim odevnim komadom. I mi ih u tome u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << podržavamo, jer odgovarajući model može da učini čuda za figuru i čak da izgleda elegantnije od haljine.

S druge strane, u pitanju je jedan od najudobnijih odevnih komada koji žena može da ima - zamislite samo, šetate ulicom a ne morate da razmišljate da li vam se nešto ispasalo, da li će vetar da podigne suknju niti da li ćete da pokažete više nego što želite kada sednete (često problem sa plićim farmerkama).

Ujedno je i veoma jednostavan i zahvalan za kombinovanje, pa tako isti kombinezon možete da nosite i sa patikama i sa štiklama, samo sa satom ili sa upečatljivim nakitom. Dodavanje kaiša je uvek plus kada želite da istaknete ženstvenu figuru.

Najpopularniji su modeli sa dugačkim nogavicama koji imaju kratke rukave, ali kraće verzije mogu da budu dobar odabir za odlazak na bazen ili neku opušteniju priliku. Kada su kratke verzije u pitanju, šareni print je u redu, ali izbegavajte modele sa dugim nogavicama u šarama.

Što se materijala tiče, u obzir dolazi baš sve, ali bi bilo dobro da izbegavate materijale koji se mnogo gužvaju kao što su lan i pamuk. Za lepršave modele idealna je viskoza, dok za one ozbiljnije birajte nešto deblji materijal. Teksas je ove godine apsolutni must have i savršeno se složio sa trendom kombinezona.

Ipak, postoji nekoliko grešaka koje bi zaista trebalo da izbegavate, a na prvom mestu su preuski krojevi. Ako želite da istaknete figuru za to postoje drugi načini, nema potrebe da rizikujete da izgledate pomalo jeftino, što će se sugurno desiti ako nabacite pretesan kombinezon. Bela boja nije idealan izbor jer se često providi više nego što možete da primetite (verujte nam).

Budući da su široke nogavice idealne za leto, a u jedno su i moderne, mi vam savetujemo da se odlučite baš za takav model i da ga kombinujete sa štiklama srednje visine.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.