Jedna saobraćajka, 12 intervencija na javnom mestu

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna saobraćajka, 12 intervencija na javnom mestu

Beograd -- U toku noći se u Beogradu dogodila samo jedna saobraćajna nezgoda, ali nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Do 7.00 Hitna pomoć imala je 114 poziva, na terenu su intervenisale 22 ekipe, od čega je 12 intervencija bilo na javnom mestu.

Ekipa Hitne pomoći je jutros, na poziv građana, intervenisala na uglu ulica Despota Stefana i Džordža Vašingtona gde je jedna ženska osoba kolabirala.

Nešto pre 7.00 dogodio se lakši saobraćajni udes na Ibarskoj magistrali kod Rušnja, ali ekipa Hitne pomoći nije intervenisala pošto je policija otkazala poziv.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIRNA NOĆ U BEOGRADU Jedna saobraćajka, 12 intervencija na javnom mestu

Izvor: Blic, 08.Feb.2019

U toku noći se u Beogradu dogodila samo jedna saobraćajna nezgoda, ali nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.