Jedna od najkontroverznijih ličnosti u Holivudu promenila veru u islam?

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od najkontroverznijih ličnosti u Holivudu promenila veru u islam?

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan izbrisala je sve fotografije sa svog naloga i ostavila samo kratku poruku “Alaikum Salam“ što znači “Mir s vama“.

Svetski mediji odmah su počeli da izveštavaju da je mlada glumica promenila veru i prešla u islam.

Glumica je nedavno napravila i pesmu koju je posvetila migrantskoj krizi u Turskoj:

“Mora da postoji nešto što mogu sada da uradim, nego da živim u svetu straha i sumnje. Oni sada pucaju, mi smo nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vikali, samo da mogu da nastavim da popravim sve”, navodi se u stihovima.

Inače, i 2015. godine Lindzi je slikana sa Kuranom u ruci kada se prvi put spekulisalo da je promenila veru.

Ipak, njen majka demantuje tvrdnje da je njena ćerka promenila veru i kaže da je ovaj pozdrav na Instagramu napisala u čast Dubaiju, gradu koji sada zove svojim domom.

Zašto je obrisala sve fotografije sa svog naloga ostaje da vidimo…

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lindzi Lohan prešla u islam?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan izbrisala je sve fotografije sa svog naloga i ostavila samo kratku poruku “Alaikum Salam“ što znači “Mir s vama“...Svjetski mediji odmah su počeli da izvještavaju da je mlada glumica promijenila vjeru i prešla u islam...Glumica je nedavno napravila i pjesmu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.