Jedini zahtevi dosovaca su da se ukinu Vučić i narod koji ga glasa! Po ceo dan kukaju i cmizdre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedini zahtevi dosovaca su da se ukinu Vučić i narod koji ga glasa! Po ceo dan kukaju i cmizdre!"

Žestoko saopštenje PS

Pokret socijalista poručuje da se "zahtevi tajkunsko-ljotićevske koalicije koji se odnose na izborne uslove svode na to da se Aleksandru Vučiću potpuno zabrani pravo na rad i bavljenje politikom i da se Srbiji zabrani da odlučuje svojom voljom, slobodno na izborima, kako bi oni, tajkuni i ljotićevci, mogli da dođu na vlast, a da narod koji masovno podržava svog predsednika ništa ne pitaju".

- To su izborni uslovi koji bi njima jedino odgovarali. Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosovcima bi izborni uslovi valjali samo ako bi ukinuli Vučića i srpski narod koji ga glasa. Po ceo dan kukaju i cmizdre po Đilasovim medijima zbog zakona i poslovnika koje su sami donosili, ali ne pominju dosovci izborne uslove iz vremena kada je tajkun Đilas ujedno i vladao Srbijom i bio vlasnik dnevnih novina Pres, kada je marketinškim budžetima kontrolisao i ucenjivao sve medije, kada je trgovao sekundama na RTS-u i Studio B - tvrde u Pokretu socijalista.

Oni kažu da tom delu opozicije "nis smetali izborni uslovi onda kada su vodili najprljavije kampanje protiv Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, kada su se bavili najgorim mogućim lažima, uvredama, prisluškivanjima i mnogim drugim nezakonitim radnjama".

- O kakvim izbornim i medijskim uslovima govore oni koji su iz Predsedništva izbacivali nepodobne novinare da Tadić ne bi dobi nezgodno pitanje? Ko to nama govori o demokratiji i ravnopravnosti, tajkun Đilas koji i danas izbacuje i vređa medije koje nije uspeo da kupi, Jeremić koji preti svakom novinaru koji se usudi da napiše istinu o njemu, ljotićevci koji tuku novinarke i članicu RIK besni jer ih je narod ostavio ispod cenzusa? - navodi se u saopštenju PS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.