Je li gužva u AUTOBUSU? Kasni li? Koliko!? Znamo KO ZNA!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Je li gužva u AUTOBUSU? Kasni li? Koliko!? Znamo KO ZNA!

Pa, naravno - Google!

Google Maps dobiće dve izuzetne funkcije, koje će nadamo se uskoro biti dostupne i kod nas. Google je nedavno aktivirao javni prevoz za Niš u okviru Google Maps aplikacije, a sad će polako širom sveta da uvede i informacije o kašnjenju autobusa i javnog prevoza uživo, kao i kolika je gužva u prevozu.

Google će u određenim gradovima, piše PhoneArena, objavljivati u okviru Google Maps vreme kašnjenja javnog prevoza >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na osnovu gužve u saobraćaju ili zastoja i radova na putevima i o tome porukama obaveštavati korisnike na toj trasi.

Pročitajte i ovo: Google Maps upozoravaju na saobraćajne kamere

Takođe, na osnovu doba dana i opterećenosti linije Google će predviđati i obaveštavati korisnike o tome koliko je velika gužva u prevozi, kao i na kojoj stanici je bolje sačekati prevoz.

Ove opcije počinju da se primenjuju od 28. juna, a biće dostupne u preko 200 gradova širom sveta kad Google završi sa njihovom objavom.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.