Javne ličnosti pozvale da se glasa za listu oko Demokratske stranke

Izvor: Blic, 01.Mar.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javne ličnosti pozvale da se glasa za listu oko Demokratske stranke

Koaliciju okupljenu oko Demokratske stranke "Da oslobodimo Beograd", u finišu predizborne kampanju podržale su brojne javne ličnosti i javno pozvale građane da glasaju za ovu koaliciju iza koje stoji jasna politika i plan za budućnost Beograda, saopšteno je iz DS.

Glumac Goran Šušljik poručio je da glasa za Demokratsku stranku jer zna da je to "jedina istinska demokratska opcija u Srbiji", i pozvao građane da učine isto.

Vanredni profesor Pravnog fakulteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Univerziteta u Beogradu dr Tanasije Marinković rekao je da nisu sve političke stranke iste, već da postoje one iza čijih reči stoje dela, a takva je Demokratska stranka: "Nisu svi političari prevaranti, opsenari koji od demokratije prave cirkus , a od države privatnu stvar. Postoje stranke iza čijih reči stoje dela, i to višedecenijska. Ako ste za vladavinu prava, socijalnu pravdu i Srbiju u Evropi, onda 4. marta zaokružite broj 4!", saopštila je informativna služba Demokratske stranke.

Reditelj Aleksandar Mandić istakao je da građani ne smeju da "nasednu na laž da je svejedno za koga glasati, te da svojim glasom ne mogu ništa da promene", i podvukao da je Demokratska stranka jedina partija koja može nešto da uradi u opštem haosu koji vlada.

Sociološkinja Vesna Pešić pozvala je građane da 4. marta svojim glasom promene život Beograda:

"Hajde da oslobodimo Beograd, da oslobodimo Srbiju! Živimo u destrukciji, Srbija nam je propala, a ja mogu da kažem – glasam za DS zato što je najvažnije da se vratimo normalnosti, da živimo normalno.

Podršku koaliciji "Da oslobodimo Beograd" uputio je i bivši sudija Ustavnog suda Zoran Ivošević, koji je naveo da, za razliku od Srpske napredne stranke koja se politikom bavi samo zarad svojih članova, Demokratska stranka se politikom bavi u korist svih građana:

"Zato pozivam da glasamo za stranku koja hoće da spasi Beograd, a onda i Srbiju, a ne za stranku koja hoće da jedan čovek bude i predsednik stranke, i predsednik države i predsednik Vlade, pa evo sada i gradonačelnik Beograda."

Glumac Branislav Lečić istakao je da "broj 4 nije samo broj, kao što ni Demokratska stranka nije samo stranka":

"DS je semenište, kolevka demokratije. Sve što je vredno u ovoj zemlji, izašlo je odavde. Vratimo se na početak i pokažimo  da nikakvo zlo ne može da nas spreči da ostvarimo istinitu i pravu demokratiju, srećnu i uspešnu zemlju, ali i nadu za sve koji su i otišli i ostaju ovde."

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podrška javnih ličnosti koaliciji „Da oslobodimo Beograd“

Izvor: Danas, 01.Mar.2018

Koaliciju "Da oslobodimo Beograd", u finišu predizborne kampanju za beogradske izbore 4. marta, podržale su brojne javne ličnosti i pozvale građane da glasaju za tu koaliciju iza koje stoji jasna politika i plan za budućnost Beograda.

Nastavak na Danas...

Evo koje ličnosti su podržale listu oko DS

Izvor: Mondo, 01.Mar.2018

Koaliciju okupljenu oko DS - "Da oslobodimo Beograd", podržale su danas, u finišu predizborne kampanje, i javne ličnosti i pozvale građane da glasaju za ovu koaliciju iza koje stoji, kažu, jasna politika i plan za budućnost Beograda...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Glumac Goran Šušljik poručio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.