Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasni Đurović s TV Prva nagrada UNS 'Đoko Vještica' za novinarsku humanost

Udruženje novinara Srbije (UNS) je danas saopštilo da je novinarka televizije Prva Jasna Đurović ovogodišnja dobitnica nagrade za novinarsku humanost "Đoko Vještica".

Đurović skoro deset godina skreće pažnju na ljude i probleme koji su "zaboravljeni i društveno zanemareni", piše u saopštenju, a u emisiji "Eksploziv" kroz humanitarne priče sakupila više od dva miliona evra za ljude kojima je potrebna pomoć.

Nagrada koja se sastoji od diplome i 1.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u dinarskoj protivvrednosti koje obezbeđuje preduzeće Transportšped, biće  uručena u subotu, 26. oktobra, u 12 sati u Pres centru UNS-a, a ona.

Nagrada "Đoko Vještica" ustanovljena 2011. godine, dodeljuje se za priloge u štampanim, elektronskim ili onlajn medijima koji pokreću i motivišu pojedince i javnost na humanitarne akcije, koji kritikuju socijalno neodgovorno ponašanje i podstiču solidarnost i uzajamnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka TV Prve nagrađena za novinarsku humanost

Izvor: B92, 23.Okt.2019

Udruženje novinara Srbije (UNS) je saopštilo da je novinarka Prve televizije Jasna Đurović ovogodišnja dobitnica nagrade za novinarsku humanost "Đoko Vještica"...Đurovićeva skoro deset godina skreće pažnju na ljude i probleme koji su "zaboravljeni i društveno zanemareni", piše u saopštenju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.