Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2021, 10:34

Janković: Nemojte raditi stvari koje su opasne, situacija je alarmantna

Sa 350 novih slučajeva obolelih u jednom danu, Niš je treći na listi od 16 gradova koji imaju trocifreni broj zaraženih koronavirusom. Stanje je dramatično, na ivici smo kapaciteta, kaže doktor Radmilo Janković i upozorava na opasnost koju sa sobom nosi odlazak na svadbe i ostala veselja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolnica u Nišu na ivici kapaciteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021

Sa 350 novih slučajeva obolelih u jednom danu, Niš je treći na listi od 16 gradova koji imaju trocifreni dnevni broj zaraženih koronavirusom, potvrdio je zamenik direktora Univerzitetskog Kliničkog centra u Nišu Radmilo Janković i upozorio da je stanje je dramatično..."Na ivici smo kapaciteta....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.