Janjić: Vlada nesposobna da zaštiti Srbe na Kosovu i jugu

Izvor: Press, 11.Avg.2009, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Vlada nesposobna da zaštiti Srbe na Kosovu i jugu

Predsednik Foruma za etničke odnose Dušan Janjić tvrdi da je vlast u Srbiji nesposobna da zaštiti Srbe na Kosovu i na jugu Srbije.
On kaže da je posebno sramotna reakcija Beograda povodom ubistva bračnog para Petković i napada albanskih svatova na sveštenika na Kosovu. Janjić upozorava i da ćemo se, „ukoliko Beograd nastavi sa politikom koju vodi", suočiti sa još većim problemima i na jugu Srbije.
- Ovo što...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Janjić: Srbija nema kontrolu

Izvor: B92, 10.Avg.2009, 12:15

Beograd -- Koordinator Foruma za etničke odnose Dušan Janjić smatra da vizna liberalizacija za građane Kosova trenutno nije moguća jer Srbija nema kontrolu nad pokrajinom...Komentarišući izjavu ministra policije Ivice Dačića da Vlada treba da donese odgovarajuće odluke u vezi sa izdavanjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.