Jaka poruka Šapića! Država će biti jača od svake mafije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 08:56

Jaka poruka Šapića! "Država će biti jača od svake mafije"

Šapić je prilikom posete Topličkom i Jablaničkom okrugu naglasio da država i državne institucije moraju imati podršku svih građana u borbi protiv kriminala.

Ulice naših gradova će biti bezbedne za sve u Srbiji, istakao je u Leskovcu potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.

- Moramo imati državu sa jakim institucijama, a ne anarhističku tvorevinu u kojoj će vladati kriminalci, strane službe ili ljudi krupnog kapitala i kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medija. Policajci, tužioci, sudije koji se bore protiv najtežih oblika kriminala moraju osetiti podršku javnosti za težak posao kojim se bave - naglasio je Šapić i dodao da u toj borbi protiv kriminala ne može i ne sme biti zaštićenih.

Šapić je naglasio da država mora da pomaže poljoprivrednim proizvođačima na jugu Srbije.

- Podrška države nisu samo subvencije već i ulaganje u infrastrukturu. Da bismo bili konkurentni sa poljoprivrednicima, na primer iz Albanije ili Grčke, moramo uložiti u putnu infrastrukturu, protivgradnu zaštitu, podstaći dolazak investitora za preradu - rekao je Šapić.

- Ako negde ima smisla ulagati u putnu infrastrukturu, elektrifikaciju, posredovati kod banaka za povoljne kredite kako bi se poljoprivrednim proizvođačima omogućio kvalitetniji život i rad onda je to ovde u Jablaničkom okrugu koji je simbol paprike, paradajza i drugog povrća - zaključio je Šapić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.