Jaka kiša i grad u Užicu, na ulicama potop FOTO, VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka kiša i grad u Užicu, na ulicama potop FOTO, VIDEO

Užice -- Jaka kiša i grad pali su na području Užica, a na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je na ulicama nastao pravi potop.

Na jednom od snimaka se vidi kako je Omladinska ulica u centru grada pretvorena u reku i kako se automobili jedva probijaju.

Korisnici društvenih mreža navode da je slično stanje i u drugim delovima Užica.

RHMZ je ranije izdao upozorenje da će na području Požege i Užica sa okolinom, ali i u delu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istočne Srbije od Žagubice do Boljevaca pasti jaki pljuskovi sa gradom.

Osim toga, oni upozoravaju na moguće nepogode i širom Srbije, a upozorenje traje do petka.

Kada je reč o Beogradu, RHMZ prognozira da će u pojedinim delovima grada biti moguća pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa količinom padavina od preko 20 mm za tri sata i olujnim vetrom i pojavom sugradice i grada.

Takođe, očekuje se i osetan pad temperature i to za deset stepeni.

Prethodnih dana širom Srbije imali smo veoma toplo, gotovo letnje vreme, sa temperaturom i do 35 stepeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Užicu! Potop na ulicama

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018

Jaka kiša i grad pali su na području Užica. Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se u vidi da je na ulicama nastao pravi potop...Foto: MONDO, Gordana Bojanić Ilustracija..Na jednom od snimaka se vidi kako je ulica u centru grada pretvorena u reku i kako se automobili jedva probijaju...Korisnici...

Nastavak na Mondo...

POTOP na ulicama Užica: Jaka kiša i grad ulice se BELELE od leda (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 13.Jun.2018

Na jednom od snimaka se vidi kako je Omladinska ulica u centru grada pretvorena u reku i kako se automobili jedva probijaju.. Korisnici društvenih mreža navode da je slično stanje i u drugim delovima Užica.. . RHMZ je ranije izdao upozorenje da će na podrčju Požege i Užice sa okolinom, ali...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.