Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak vjetar i kiša pogodili Donji Vakuf, Zenicu, Tuzlu

SARAJEVO - Nevrijeme praćeno jakom kišom i vjetrom danas popodne pogodilo je dijelove Federacije BiH i uzrokovalo probleme u saobraćaju.

U Zenici je kiša prouzrokovala saobraćajni kolaps i plavljenje objekata, a najveći problemi zabilježeni su u naselju Bilmišće.

Zbog olujnog nevremena u Tuzli je došlo do saobraćajnog kolapsa jer ulični odvodi nisu mogli da prime velike količine oborinskih voda.

Tokom olujnog nevremena preventivno je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prekida u napajanju električnom energijom naselja u zapadnom dijelu grada.

Kiša praćena jakim vjetrom pogodila je i Donji Vakuf, a vozači koji su se spuštali niz prevoj Komar isključivali su se iz saobraćaja zbog smanjene vidljivosti.

Na pojedinim dionicama izlili su se planinski potoci koji su nanijeli blato i šljunak, koji, takođe, otežavaju vozačima, prenijeli su federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.