Jagodina: Lažni lekar obećavao lečenje dece sa teškim hendikepom u Dominikani

Izvor: Press, 19.Avg.2013, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Lažni lekar obećavao lečenje dece sa teškim hendikepom u Dominikani

Viktor N. je, uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo prevare, sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.
"Postoje osnovane sumnje da je Viktor N. u periodu od 2007. godine do momenta lišenja slobode, građanima Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine pružao neadekvatnu medicinsku pomoć, lažno se predstavljaući kao lekar. On se tereti da je potpuno izlečenje garantovao uz operativne zahvate u Dominikanskoj Republici", navedeno je u saopštenju.

"Oštećene su uglavnom porodice dece sa teškim oblicima hendikepa", kaže se u saopštenju i dodaje da je "osumnjičeni od građana, za pruženu pomoć, tražio novac".
Pošto se smnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, policija poziva građane koji na fotografiji prepoznaju osumnjičenog, da se jave najbližoj Policijskoj stanici, PU u Jagodinji na broj telefona (035) 201-100 ili na broj 192.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodina: Uhapšen lažni lekar

Izvor: Akter, 19.Avg.2013

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšem Viktor N. iz Jagodine, koji je, lažno se prestavljajući kao lekar, pružao medicinsku pomoć građanima

Nastavak na Akter...

Poznajete li ovog nečoveka: Lažni lekar varao porodice dece sa teškim hendikepom, nudio izlečenje u Dominikani

Izvor: Blic, 19.Avg.2013

Ako tražite nekog za "titulu" nečoveka godine, ovo je prvi favorit. Viktor N: Varao porodice dece sa teškim hendikepom..Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen Viktor N. (40) iz Jagodine koji je, lažno se predstavljajući kao lekar, varao građane Jagodine, Niša, Zaječara,...

Nastavak na Blic...

Jagodinac se lažno predstavljao kao lekar

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2013

Jagodinac Viktor N. (40) uhapšen je, jer se lažno predstavljao kao lekar i uzimao novac od porodica dece sa teškim hendikepima, saopštila je danas jagodinska policija...Postoje sumnje, navodi se u saopštenju, da je Viktor N. od 2007. godine do hapšenja građanima sa teritorije Jagodine, Niša,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.