Jadna je ta korist

Izvor: B92, 22.Okt.2021, 14:09

"Jadna je ta korist"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se sutra sastati sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Razgovaraće o američkim pretnjama sankcijama.

"Razgovaraćemo o svemu", rekao je Vučić.

"Uvek sam bio protivnik sankcija, njima niko nikad ništa nije rešio",rekao je Vučić i posebno je pozdravio i one u Beogradu i Banjaluci koji misle da problemi rešavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sankcijama.

"Rešava se razgovorom", istakao je Vučić.

Rekao je da ukoliko očekujete da u politici očekujete korist zbog sankcija nekom drugom - jadna je ta korist.

Za obaveznu vakcinaciju - lično

On se inače zalaže da nije ustava Srbije za apsolutnu obaveznu vakcinaciju.

"Da razveselim mnogo snažnije mere, ali je Ustav taj koji me ograničava. Da nisam vezan pravnim normama u svakom slučaju bih bio za obavezno vakcinisanje, i tada bismo imali 5-6.000 manje urmlih. Došli smo u neko vreme u kojima je glupost čak i poželjna."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić protiv mogućih sankcija Republici Srpskoj, za srpsko-bošnjački dijalog

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Okt.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se 23. oktobra sastati sa članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom u Beogradu, a u narednim nedeljama i sa Bakirom Izetbegovićem kao bošnjačkim liderom. Vučić je na pitanje o mogućim sankcijama Sjedinjenih Američkih Država...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.