Jačanje nevladinih organizacija za smanjenje diskriminacije

Izvor: Danas, 05.Sep.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jačanje nevladinih organizacija za smanjenje diskriminacije

Organizacije civilnog društva koje doprinose zaštiti prava i unapređenju ravnopravnosti pripadnika osetljivih društvenih grupa važan su partner institucije poverenika za zaštitu ravnopravnosti, rekla je danas poverenica Brankica Janković. Članak Jačanje nevladinih organizacija za smanjenje diskriminacije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poverenica o značaju civilnog društva u zaštiti od diskriminacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2018

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković održala je danas završnu obuku na temu jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva u oblasti zaštite od diskriminacije i istakla da su te organizacije važan partner institucije na čijem je čelu...Trodnevnoj obuci su prisustvovali predstavnici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.