Ja sam jezičarka! Kako se uhvatim za GAĆICE tako ON...: Stjuardesa OTKRILA SVE, Marić NE ZNA ŠTA GA SNAŠLO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam jezičarka! Kako se uhvatim za GAĆICE tako ON...": Stjuardesa OTKRILA SVE, Marić NE ZNA ŠTA GA SNAŠLO! (VIDEO)

Opšti urnebes

Nekadašnja stjuardesa Milka Jakulić gostovala je u Jutarnjem programu kod Milomira Marića i voditeljke Irine Vukotić koja je već u par emisija doživela prave pravcate skandale. Tako je bilo i ovoga puta. Voditeljski par ostao je zatečen iznenađenjem koje im je je priredila bivša stjuardesa.

Naime, ona je odlučila da Milomiru Mariću preuzme vođenje emisije i u potpunosti mu zabrani da govori sve dok ona ne ispriča šta želi.

- Završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam Engleski jezik i književnost. Po sad ovoj rodnoj ravnopravnosti - ja sam nekad bila jezičar, a sada sam jezičarka. Čuvajte se, nećete doći do reči - siknula je gospođa Jakulić.

Onda je usledila priča o tome kako je postala stjuardesa, a Marić je u jednom trenutku pokušao da je prekine, ali mu ni to nije pošlo za rukom.

- Nećete vi mene zbunjivati. Ja idem svojim sledom. Ne možete vi da dođete do reči, ne možete vi mene prekidati kao ove obične, ja sam jezičarka - odsečno je rekla ona.

Voditelj Milomir Marić se pravdao da je njegov posao da prekida i da to upravo i čini.

- Ćutite sad! - nije se dala gospođa Jakulić.

- Ne može ovde niko da priča šta hoće - napomenuo je Marić.

- Onda ste pogrešnog pozvali - odgovorila mu je bivša stjuardesa.

Nakon ovih opaski gospođa Jakulić ispričala je i svoju urnebesnu anegdotu iz Londona.

- Odem u London. Rekli su nam da su tamo četnici i da vodimo računa. Ja čim čujem srpski, ja se sklanjam. I tako mi u jednoj radnji kupujemo donji veš. Ja kako se uhvatim za gaćice tako Srbin. Bože ne mogu pobeći od Srba. Pobegnem ja u avion. Kad ono, onaj Srbin što se hvatao za gaćice sedi tu. Bio je to Peko Dapčević - rekla je ona, a voditelj je brže bolje iskoristio priliku da je prekine.

Kada je Milomir Marić rekao da je to bio kraj njenog gostovanja, gospođa Jakulić to nije htela da prihvati.

- Neću ja da dođem na kraju. Ovi što su me šminkali su gnjavili. Ja sam lepa i bez šminke. Trebalo je da me odmah puste u emisiju. Mnogo su spori u šminkernici - rekla je ona uvređeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.