Ja sam CRNO DETE PORODICE! Htela je da me se otarasi: Devojčica u jednom danu izgubila I MAJKU I SESTRU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam CRNO DETE PORODICE! Htela je da me se otarasi": Devojčica u jednom danu izgubila I MAJKU I SESTRU (VIDEO)

Emotivni susret dve polusestre, koje imaju istu biološku majku, posle 60 godina doneo je više nego interesantnu priču koja se odigravala na liniji Velika Britanija - Kanada.

Ispostavilo se da ih je majka napustila u strahu od reakcije okoline, pošto su devojčice bile meleskinje. Bila je to tabu tema tih pedesetih godina u britanskom društvu. Čak i posle toliko vremena, nijedna od sestara nije odustala od traganja za majkom, te se upornost na kraju isplatila.

Kejtlin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Frejzer Džekson, (62), iz Vemblija, data je na usvajanja kada je imala svega 3 meseca. Godine je posvetila traganju za biološkom porodicom, i pored toga što je vremenom uspela da izgradi sopstvenu. Ona je majka petoro dece i baka dvanaestoro unučadi. Ono što je još zanimljivije, Kejtlin nije znala da njena biološka majka ima još jednu kćerku, Džin, koja je šest godina starija i takođe data na usvajanje.

Džin se, kao i njena polusestra, celog života pitala šta se desilo sa njenom majkom. No, u više nego emotivnoj epizodi emisije "Davno izgubljena porodica", Kejtlin i Džin su se videle po prvi put, a ujedno su upoznale svoje biološku majku. Tako su dobile odgovore na mnoga pitanja koja su ih godinama mučila.

Kejtlin je u emisiji podelila detalje iz svog života, te se moglo saznati da joj je majka umrla sa tri godine. Nakon toga ju je otac poslao u internat.

- Nisam imala srećno detinjstvo i nisam osećala da pripadam toj porodici - iskrena je ova žena.

Emotional moment half-sisters meet their birth mother more than six DECADES after she gave them up as babies because her parents 'wouldn't accept mixed-race children into the family'

via https://t.co/BR8uKYmiL9 https://t.co/VsT2lB4Soo

— GEOFF S.K,RETIRED ROCK MUSICIAN&SOLO ENTERTAINER. (@Geoffkernow) July 9, 2019

Sa 14 godina je saznala da je usvojena. Kako kaže, tada je imala osećaj kao da je po drugi put izgubila majku. Zbog toga je jedva čekala da odraste kako bi mogla da istraži svoje poreklo.

Kejtlin je isprva saznala da je njena prava majka bila pripadnica više društvene klase, ali da je zatrudnela sa mladićem iz Jamajke. To je za ono vreme bilo neprihvatljivo, te da u skladu sa tim nije imala podršku porodice. Usvajanje se ispostavilo kao jedina razumna opcija.

- Tužno je kad shvatiš da je sve moglo biti drugačije. Stvar je u tome što je majka moje prave majke, moja baka, po svaku cenu želela da me se otarasi. Nije želela crno dete u porodici - kaže Kejtlin.

Emotional moment half-sisters meet their birth mother more than six DECADES after she gave them up as babies because her parents 'wouldn't accept mixed-race children into the family'

via https://t.co/BR8uKYmiL9 https://t.co/VsT2lB4Soo

— GEOFF S.K,RETIRED ROCK MUSICIAN&SOLO ENTERTAINER. (@Geoffkernow) July 9, 2019

Srećom po nju, njena majka je pronađena živa, i to u 87. godini života. Kao samohrana majka, nije bila u mogućnosti da pruži pristojan život svom detetu.

- Plakala sam dva meseca nakon što sam je dala na usvajanje. Nikada neću zaboraviti njen izraz lica - iskrena je starica.

Nakon što je od voditeljke emisije saznala detalje o životu svoje davno ostavljene kćerke, podelila je jedan potpuno neočekivani podatak. Pre Kejtlin, ova žena je dala još jednu kćerku na usvajanje. Nju je takođe dobila sa Jamajčaninom, kada je imala svega 18 godina. Tako je otpočela potraga za Džin. U međuvremenu je ostvaren kontakt i sa Kejtlin koja je željno očekivala da prvi put sretne i majku i sestru.

Na kraju se ispostavilo da Džin živi u Edinburgu, u Škotskoj.

- Uvek sam osećala da je moja majka negde blizu i da ćemo se sresti. Toliko sam želela da je upoznam - uzbuđena je Džin.

Kada je saznala da ima i sestru, bila je oduševljena.

- O moj bože, pa mi tako ličimo - prokomentarisala je ova žena kada su joj pokazali fotografiju njene sestre.

Kejtlin i Džin su nakon toga otputovale u Kanadu kako bi napokon upoznale svoju biološku majku. Odlučile su da se pre susreta sa majkom one prvo dobro upoznaju.

Kejtlin nije krila emocije.

- Ovo izgleda kao da gledam u sebe. Ona je starija sestra kakvu sam oduvek želela da imam.

Narednog dana su se dve sestre srele sa biološkom majkom. Suvišno je govoriti koliko je ovaj susret bio emotivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.