JURIĆ O SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Lako je napisati zašto nisi prijavio ako si znao, žrtve se moraju ohrabriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:51

JURIĆ O SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Lako je napisati zašto nisi prijavio ako si znao, žrtve se moraju ohrabriti

On je poručio da žrtve mogu slobodno da se jave njegovoj fondaciji.

Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić govoreći o slučaju Mike Aleksića izjavio da bez svedočenja žrtve praktično nemamo ništa.

- Što se tiče naših saznanja, ono traje devet meseci od momenta kada nam se porodica obratila. Ljudi često vrlo olako napišu neki komentar i napišu što nisi prijavio. Moraš da ohrabriš žrtve, to je najteži deo u priči - poručio je.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ključnu reč istakao je poverenje i dodao da njegova organizacija na njoj grade odnos sa žrtvama.

- Poverenje je veoma važno, kako poverenje u prijatelja, tako i poverenje u sistem i celo društvo - kaže Jurić.

- Naravno da uvek moraš da preporučiš sistem. Naravno da su policija i institucije nešto od čega može zavisiti život pojedinaca. Nama se mogu javiti kao što se do sada javljaju žrtve, nijednu nećemo ostaviti na cedilu. Pozivam devojke za koje sigurno znam da su bile Mikine žrtve - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.