JOVANOV: Spoj najvećih kriminalaca, bitangi i siledžija se okuplja oko Vuka Jeremića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANOV: Spoj najvećih kriminalaca, bitangi i siledžija se okuplja oko Vuka Jeremića!

Jovanov poručuje kako Jeremić "ne može ništa dobro doneti Srbiji, baš kao što to nije mogao ni kao Tadićev potrčko ".

- Spoj najvećih kriminalaca, bitangi i siledžija, koju čine braća Burgije, Miljuši, Žike pauci, plaćenici iz Otpora, Dušan Petrović i razni drugi mutni likovi, okuplja se danas oko Vuka Jeremića i čini sve što može da on postane predsednik Srbije, a da onda zajedno sa njim nastavi sa pljačkom i otimačinom tamo gde su svi zajedno stali 2012. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine - poručio je u svom saopštenju potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

Jovanov poručuje kako Jeremić "ne može ništa dobro doneti Srbiji, baš kao što to nije mogao ni kao Tadićev potrčko ".

- I očigledno je da će baš svaki put kada ga ne dočeka niko u mestima koja obilazi po prvi put u životu i za koje teško da je i znao da postoje, a takvih je u Srbiji ogromna većina, Jeremić kukati i optuživati druge da su krivi što ga narod neće. Onaj koga narod neće, a hoće ga razne burgije i pauci, ne može ništa dobro doneti Srbiji, baš kao što to nije mogao ni kao Tadićev potrčko i najgori ministar u njegovoj vladi - poručio je Jovanov.

- Umesto što, kao svaki licemer, druge optužuje za ono što sam radi, Jeremić bi mogao da kaže građanima ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži od njega zauzvrat - zaključio je Jovanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.