JOVANOV O JEREMIĆU: On je Tadićev rashodovani potrčko, bio je najgori ministar u istoriji Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANOV O JEREMIĆU: On je Tadićev rashodovani potrčko, bio je najgori ministar u istoriji Srbije!

Milenko Jovanov pitao Jeremića kako je uspeo da, tokom svog mandata, na putne troškove potroši 3,6 miliona evra narodnih para i da, pored toga, strpa u džep čak 50.000 evra za dnevnice

- Tadićev rashodovani potrčko, Vuk Jeremić, ne može vikom i skakutanjem uz megafon promeniti činjenicu da je bio najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji Srbije, da je dokazana štetočina koja misli samo na to kako da svoju zadnjicu smesti u fotelju, a da Srbiju i narod u Srbiji ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi ni na slici pogledao, samo da se dočepao fotelje u inostranstvu. Umesto što viče i skakuće, kandidat pauka i burgija treba da objasni građanima kako je uspeo da, tokom svog mandata, na putne troškove potroši 3,6 miliona evra narodnih para i da, pored toga, strpa u džep čak 50.000 evra za dnevnice - poručio je MIlenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Jovanov je podsetio kako su najviši predstavnici međunarodnih institucija ponašanje Vuka Jeremića nazvali „budalaštinama“.

- Dok se Jeremić narodnim parama bahatio po kraljevskim apartmanima najskupljih hotela, jeo kavijar i pio najskuplji šampanjac, takozvanu nezavisnost Kosova priznala je čak 91 država u svetu, u Srbiji je otpušteno pola miliona ljudi, država je dovedena na korak od bankrota, a najviši predstavnici međunarodnih institucija njegovo ponašanje nazivali su „budalaštinama“ - kazao je Jovanov.

- Takva je bila Srbija Vuka Jeremića i takvu bi ponovo hteo da napravi, ali mu to narod neće dozvoliti. Kad se Tadićev rashodovani potrčko već dohvatio megafona, mogao bi preko njega da objavi ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži zauzvrat. To narod mnogo više zanima od loše odglumljenih i nabiflanih fraza, koja ponavlja svakog dana  - zaključio je Milenko Jovanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.