JOŠ NIJE OPERISAN: Doktor otkrio kakvo je trenutno stanje Darka Lazića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ NIJE OPERISAN: Doktor otkrio kakvo je trenutno stanje Darka Lazića

Pevač Darko Lazić doživeo je jutros saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, nakon čega mu je jedno vreme život bio ugrožen.

To je za portal Pink.rs otkrio doktorom Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun, a sada smo ponovo stupili u kontakt s njim kako bismo proverili u kakvom je stanju Lazić nekoliko sati posle nesreće.

- Darkovo stanje je sada stabilizovano, ima politraumu, više povreda na različitim mestima. Sazvan je konzilijum lekara za njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa ćemo korak po korak da vidimo kako će biti - rekao nam je Stojanović.

Ipak, na pitanje da li će pevač imati trajne posledice zbog ove nesreće, doktor nije želeo da odgovara.

- Ne bih još da pričam o tome, bitno je da smo uspeli da ga stabilizujemo, o tom potom - izjavio je direktor KBC Zemun.

Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Darko je bio teško povređen i borio se za život. Slomljena mu je butna kost, polomio je rebra, ali je vraćen sa operacije zbog toga što lekari nisu bili sigurni da li ima unutrašnje krvarenje. Poslednja informacija koju imamo je da mu je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti i sada se nalazi na aparatima za disanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESAN TRENUTAK: Roditelji i devojka na kratko videli Darka Lazića u bolnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018

Pevač Darko Lazić doživeo je jutros saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, nakon čega mu je jedno vreme život bio ugrožen...Trenutno se nalazi u šok sobi na Odeljenju za intenzivnu negu, a Darkovim roditeljima Milanu i Branki Lazić, kao i njegovoj devojci Marini zabranjeno je da ga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.