JOŠ JEDNA TRAGEDIJA IZAZVANA LJUBOMOROM! Muškarac u Molu zapalio suprugu BENZINOM, pa pokušao SAMOUBISTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA IZAZVANA LJUBOMOROM! Muškarac u Molu zapalio suprugu BENZINOM, pa pokušao SAMOUBISTVO!

Užasna porodična tragedija desila se sinoć u mestu Mol u Bačkoj, a kako se nezvanično saznaje, motiv ove nesreće je najverovatnije bila ljubomora.

Do tragedije je došlo kada je pedeset osmogodišnji K.L. (1961) u trenutku rastrojstva polio benzinom svoju suprugu S.L. (1972),i zapalio je, a potom pokušao samoubistvo.

Kako se nezvanično saznaje, on je ženu polio benzinom, ali je onda hteo da je ugasi, ali kako nije uspeo, pokušao je da se ubije davši sebi oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 doza insulina, pošto je dijabetičar.

K.L. je sada u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život, a kada su u njihovu kuću došli policija i Hitna pomoć, nesrećna žena je već bila preminula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mol: Polio suprugu benzinom i zapalio je, pa pokušao samoubistvo

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2019

K. L. (58) ubio je svoju suprugu S. L. (47) u porodičnoj kući u Molu, tako što ju je polio benzinom, a potom zapalio...Prema nezvaničnim informacijama lista Kurir, muškarac je potom pokušao da ugasi vatru, ali u tome nije uspeo. Ona je preminula, a on je pokušao da se ubije...Kao dijabetičar,...

Nastavak na Radio 021...

JOŠ JEDNA UŽASNA TRAGEDIJA: Muž u Molu polio ženu benzinom i zapalio, zatim u očajanju pokušao samoubistvo

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2019

Užasna porodična tragedija desila se sinoć u mestu Mol u Bačkoj, a kako se nezvanično saznaje, motiv ove nesreće je najverovatnije bila ljubomora. Užasna porodična tragedija desila se sinoć u mestu Mol u Bačkoj, a kako se nezvanično saznaje, motiv ove nesreće je najverovatnije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.