JOŠ JEDNA SMRT TRUDNICE: Tuga u Majdanpeku, žena iznenada UMRLA NA POROĐAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA SMRT TRUDNICE: Tuga u Majdanpeku, žena iznenada UMRLA NA POROĐAJU

T. I. (39) preminula je juče ujutru, iako je njena trudnoća bila do kraja uredna i ništa nije ukazivalo da bi moglo nešto da krene po zlu.

T. I. (39) iz Majdanpeka preminula je juče ujutru tokom porođaja na Odeljenju opšte ginekologije i akušerstva u bolnici u tom gradu pod, zasad, nerazjašnjenim okolnostima.

Kako se navodi, beba koju je rodila je u dobrom stanju i osoblje brine o njoj. Inače, smrt porodilje zatekla je zaposlene u Opštoj bolnici u Majdanpeku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ništa nije ukazivalo, prema istim informacijama, da će za tu ženu najradosniji događaj u životu, rađanje deteta, biti koban.

Od juče ujutru, otkako je došlo do tog nemilog događaja, lekari i sestre, uključujući direktora te zdravstvene ustanove dr Nikolu Stefanovića, bili su u bolnici, a biće urađena sudsko-medicinska obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prema rečima izvora, nesrećnoj ženi je to drugi porođaj po redu, a trudnoća je bila uredna do samog kraja.

- Niko od zaposlenih nije očekivao da će ta majka umreti. Zasad se ne zna šta se tačno desilo tokom porođaja. Ne može čak ni da se pretpostavi dok ne stignu rezultati analiza i ne utvrdi se uzrok smrti. Opet, ništa tokom porođaja te pacijentkinje nije nagoveštavalo bilo kakve komplikacije, a kamoli fatalni ishod. Porođaj je objavljen prirodnim putem - ističe se.

Saznanja o smrti porodilje potvrdio je i sam direktor bolnice dr Stefanović, koji kaže da je pacijentkinja preminula u 6.40 i da se juče nije znalo šta je izazvalo takav ishod porođaja.

- To je za tu pacijentkinju bio drugi porođaj. Već smo preduzeli mere u rasvetljavanju čitavog slučaja. Šta se desilo i zbog čega, znaćemo posle sudsko-medicinske obdukcije. To je sve što može da se kaže zasada - naveo je dr Stefanović.

On je potvrdio da je trudnoća T. I. bila uredna, kao i da je beba dobro.

BONUS VIDEO: JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SMRT U OPŠTOJ BOLNICI U MAJDANPEKU: Umrla na porođaju, lekari ne znaju šta se desilo

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019, 06:01

Misterija - Tanja I. (39) preminula je juče ujutru, iako je njena trudnoća bila do kraja uredna i ništa nije ukazivalo da bi moglo nešto da krene po zlu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.