JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJKA NA ISTOM MESTU: Dva udesa danas na Plavom mostu, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2022, 00:29

JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJKA NA ISTOM MESTU: Dva udesa danas na Plavom mostu, ima povređenih

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 22 sata na Zvezdari kod Plavog mosta

Prema pisanju instagram stranice moj_beo_grad, sudarila su se dva putnička vozila i saobraćaj se odvija usporeno.

- U udesu je lakše povređena jedna ženska osoba i zbrinuta je na licu mesta - kažu iz Hitne pomoći. Podsetimo, danas oko 13.35 časova dogodila se nezgoda gotovo na istom mestu. U smeru ka naselju Medaković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , automobil se praktično zakačio za samu ogradu mosta.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako je rečeno u policiji, vozač je verovatno izgubio kontrolu nad vozilom. Srećom, u ovoj nesreći povređenih nema, a prema tome kako se automobil zaustavio, vozač je imao sreće, jer je moglo da bude mnogo gore, praktično je mogao da preleti i završi preko mosta!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.