JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Udes na istom mestu gde su se juče sudarili traktor i automobil! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2022, 23:28

JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Udes na istom mestu gde su se juče sudarili traktor i automobil! (FOTO)

Objavljena fotografija nesreće

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se večeras u Velikim Crljenima kod Lazarevca, i to na istom mestu gde su se juče sudarili automobil i traktor.

Kako se vidi na fotografiji koja je objavljena na Instagram profilu 192_rs, automobil je udario u stub rasvete, koji je iščupao iz korena od siline udara. Za sada nije poznato ima li povređenih u ovoj nesreći, ni koliko je ljudi u momentu udesa bilo u automobilu.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by 192.RS (@192_rs)

Nakon policijskog uviđaja biće poznati detalji i uzrok saobraćajne nesreće. Podsetimo, juče je na istom mestu u Velikim Crljenima došlo do sudara automobila i traktora. Vozač automobila je prevezen u bolnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.