JOŠ JEDNA GLUMICA OPTUŽILA FILMSKOG VELIKANA ZA ZLOSTAVLJANJE! Šokantna ispovest, napastvovao je dok je spavala

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 17:55

JOŠ JEDNA GLUMICA OPTUŽILA FILMSKOG VELIKANA ZA ZLOSTAVLJANJE! Šokantna ispovest, napastvovao je dok je spavala

Zvezda filmske industrije otkrila je da je reditelj seksualno napastvovao dok je spavala.

Šeri Hjuson (70), rekla je da je filmski moćnik skinuo svoju odeću i jurio je po stanu, dok je ona bežala. I dodala, da se to dogodilo kad je imala 21 godinu, ali da nikome nije rekla zbog sramote.

Zvezda kaže da se "veoma srami" jer je otišla sama u njegov dom nakon što je prihvatila ulogu koju joj je ranije ponudio.

Dao joj je alkohol nakon što je zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << limunadu, kasnije je rekao da je ne može odvesti kući i da spava na kauču.

- Posle nekoliko minuta je ušao go u sobu i narednih sat vremena me jurio - rekla je ona u svojoj ispovesti za The Mirror.

- Možda zvuči smešno, ali jurio me je po stanu, iz jedne sobe u drugu, bilo ga je svuda, čak i u ormaru... Sve što možete zamisliti. Bežala sam plašeći se za sopstveni život.

Na kraju je odustao od borbe i ona je uspela da pobegne iz stana.

- Ćutala sam, jer sam bila uplašena, ali više me nije strah. Danas je situacija drugačija. Moćnici ostaju bez posla, snose posledice za svoje akcije. Toga pre nije bilo - dodala je ona.

Šeri Hjuson je svetsku popularnost stekla ulogom u televizijskoj emisiji "Loose grils" 1990-ih godina. Emisija je snimljena u neverovatnih 25 sezona i dobila je brojne nagrade tokom godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.