JOŠ JEDAN CRN DAN U ČAČKU: Na kovid odeljenjima preminule četiri osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 12:21

JOŠ JEDAN CRN DAN U ČAČKU: Na kovid odeljenjima preminule četiri osobe

Evidentirano je 22 prijema, 17 otpusta, jedan transport za Beograd, jedan transport za Gornji Milanovac i 4 prevoda u Plavu halu

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano je 197 pacijenta pozitivnih i suspektnih na koronas virus. U respiratornom centru smešteno je 18 pacijenta, od kojih je 14 na respiratorima.

Usled infekcije korona virusom u poslednja 24 sata na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku bilo je četiri smrtna slučaja: V.S. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (1957) iz Čačka (negativna na testu), Đ.B. (1933) iz Čačka (pozitivana na testu), L.A. (1960) iz Ivanjice (pozitivan na testu), i M.A. (1963) iz Gornjeg Milanovca (nije potvrđena).

. U prijemno - trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 191 pregled, od kojih je 129 prvih pregleda.

Da li smatraš da više znaš o digitalnim tehnologijama od svojih roditelja i nastavnika?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Čačak Korona virus koronavirus pandemija preminulo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.