JKP GSP “Beograd” oglasio javnu prodaju nekurentnih zaliha

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2022, 15:14

JKP GSP “Beograd” oglasio javnu prodaju nekurentnih zaliha

U skladu sa zakonskim i internim aktima Preduzeća regulisana je procedura o postupanju sa nekurentnim zalihama.

JKP GSP “Beograd” jednom godišnje oglašava javnu prodaju nekurentnih zaliha.

U nekurentne zalihe spadaju materijali, rezervni delovi, kao i zalihe gotovih proizvoda, koje su oštećene, neispravne, zastarele ili zbog sličnih razloga više nisu upotrebljive.

Na osnovu javnog poziva i objavljene konkursne dokumentacije, zainteresovani kupci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dostavljaju svoje ponude do određenog roka, posle kojeg sledi komisijsko otvaranje ponuda.

Ukoliko zainteresovani ponuđači ispune uslove iz konkursne dokumentacije prihvata se najpovoljnija ponuda.

Javna prodaja se organizuje u tri kruga. Informacija o javnom pozivu za prodaju, objavljuje se u dnevnoj štampi i na sajtu JKP GSP “Beograd”.

Nekurentne zalihe koje se ne prodaju u ova tri krugu klasifikuju se kao otpad, tj. sekundarne sirovine i dalje prodaju otkupljivačima sekundarnih sirovina sa kojima GSP ima zaključene ugovore, izjavio je izvršni direktor za finansijske poslove Dejan Krstović, dipl. ekonomista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.