JEZIVO! Na telefone im stizale poruke MRTVIH prijatelja i vesti o događajima koji su se već desili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO! Na telefone im stizale poruke MRTVIH prijatelja i vesti o događajima koji su se već desili!

Poruke uznemirile mnoge

Mnogi Amerikanci bili su šokirani kada su im na mobilne telefone stigle poruke umrlih prijatelja ili vesti o događajima koji su se već desili - ispostavilo se da su to stare poruke koje nisu isporučene onda kada su poslate, a krivci su mobilni operateri "Sinajverza".

Kako prenose američki mediji, neke osobe primile su poruke prijatelja koji su umrli pre nekoliko meseci.

Jedna žena je primila poruku od sestre koja joj javlja da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je njihova mama bolje, iako je preminula još u junu.

Na mobilne telefone su stizale i poruke od bivših momaka, žena i muževa.

Te poruke poslate su u februaru ove godine, oko praznika dana zaljubljenih, ali nisu isporučene.

Ispostavilo se da su iste probleme imali korisnici "Ajfona" i "Androida", te svih velikih, ali i nekih regionalnih američkih mobilnih operatera.

Na kraju je ustanovljeno da je problem nastao prilikom redovnog održavanja platforme za slanje poruka jedne od partnerskih kompanija mobilnih operatera "Sinajverz".

Zbog toga su tek sada poslate sve poruke koje, iz nekog razloga, tokom Dana zaljubljenih nisu dostavljene.

Ta situacija zbunila je mnoge Amerikance i izazvala niz šokova i emotivnih lomova kada su neki korisnici na telefonima ugledali poruke umrlih ili poruke o stvarima i poznanicima koje su već znali, navodi portal "Anfoid autoriti".

Problem je brzo riešen, a iz "Sinajverza" su potvrdili da je zbog havarije poslato skoro 170.000 prethodno zaustavljenih poruka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.