OVAKO je izvršena LIKVIDACIJA Milića: Nije imao šanse, skončao u mukama! Sve pažljivo PLANIRANO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO je izvršena LIKVIDACIJA Milića: Nije imao šanse, skončao u mukama! Sve pažljivo PLANIRANO!

Kada se zaustavio na crvenom svetlu aktivirana je bomba

Likvidacija Siniše Milića izvršena je profesionalno, veoma dobro je isplanirana, tako da žrtva nije imala gotovo nikakve šanse da preživi, kaže izvor iz policije!

Pročitajte i: 

Na Autokomandi, oko 13 časova, kontrolisanom eksplozijom, ubijen je Siniša Milić (45), član klana Luke Bojovića, dok je u vozilu čekao na semaforu.

Kada se zaustavio na crvenom svetlu, aktivirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bomba, pretpostavlja se daljinskim upravljanjem.

- Najverovatnije je to da je eksplozivna naprava aktivirana daljinskim upravljačem, ili mobilnim telefonom. O tome svedoči činjenica da su ubice sačekale da automobil žrtve bude izolovan, kako bi se izbegde dodatne žrtve. Čim se zaustavio na semaforu, bio je sam na ulici i tada je izabran momenat za likvidaciju - objašnjava neimenovani izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.