JEZIVA SLUČAJNOST ILI? Još jedan policajac koji je branio Kapitol od demonstranata izvršio samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 00:37

JEZIVA SLUČAJNOST ILI? Još jedan policajac koji je branio Kapitol od demonstranata izvršio samoubistvo

Ovo je već treći slučaj

Policijski službenik, Ganter Hašida, koji je učestvovao u smirivanju nereda na Kapitolu 6. januara, izvršio je samoubistvo, javlja CNN, pozivajući se na izvore iz policije.

On je pronađen mrtav u četvrtak u svom domu, navodi se u izveštaju.

Podsećanja radi, policajci Džefri Smit i Hauard Libengud, koji su takođe branili Kapitol od besne rulje, takođe su izvršili samoubistvo.

Grupa pristalica bivšeg predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Donalda Trampa ušla je 6. januara u Kapitol, nezadovoljni rezultatima na američkim predsedničkim izborima održanim 2020. godine. Jedan demonstrant je ubijem tokom nerada, a više od 500 ljudi je sprovedeno organima reda i bezbednosti zbog učešća u sukobima na Kapitol Hilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.