JEZIVA SCENA TOKOM MOLITVE ZA MATEJA! Razbijeno staklo, policija hitno reagovala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 15:28

JEZIVA SCENA TOKOM MOLITVE ZA MATEJA! Razbijeno staklo, policija hitno reagovala (VIDEO)

Policija je odmah izašla na mesto događaja te traga za počiniocem.

Nakon mise u crkvi sv. Ante Padovanskog u Beogradu koja je održana za pronalazak Mateja, nadbiskup Stanislav Hočevar doživeo je veliku neprijatnost.

Njemu je neko provalio u automobil. Tom prilikom je ukraden i kofer koji se nalazio na zadnjem sedištu.

- Nakon mise kofer s liturgijskim odelom i stvarima nadbiskupa Hočevara odložen je u automobil, a nadbiskup se zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s ostalim svešenicima i Nenadom Perišem, ocem nestalog Mateja uputio u crkvu sv. Ante Padovanskog gde su svi zajedno prisusustvovali večernjoj molitvi - dodaje se u saopštenju.

A post shared by 𝗡𝗲𝘀𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗷 𝗣𝗲𝗿𝗶𝘀̌ 🙏❤ (@nestali_matej_peris_)

Za to vreme u dvorištu crkve sv. Ante Padovanskog za sada nepoznati počinitelj provalio je u automobil i razbio staklo, pa odneo sa sobom kofer s liturgijskim odelom i stvarima.

- Beogradska nadbiskupija poziva počinitelja da vrati otuđene stvari za koje iz Nadbiskupije veruju da nikome drugome neće biti od koristi, a eventualne pronalazače istih da se jave u Nadbiskupiju, Svetozara Markovića 20, Beograd ili u najbližu policijsku stanicu - dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.