JEZIVA SCENA: Pao sa 17. sprata i ostao živ (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jul.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SCENA: Pao sa 17. sprata i ostao živ (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Posle stravičnog pada svi su mislili da je mrtav. I sam kaže da ga je samo Bog spasio.

Čileanac Sebastijan Rejes pao je sa 40 metara visine, tačnije sa 17. sprata zgrade i potpunim čudom ostao živ. On je, naime, slavio pobedu reprezentacije nad Bolivijom, kada je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao.

On čak nije zadobio ni teže povrede opasne po život, već je prošao sa prelomom butne kosti i karlice, što je, priznaćete, u ovom slučaju čista sreća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << />
Njegov pad su zabeležile sigurnosne kamere na zgradi.

- Samo mi je Bog spasio život - rekao je nakon što je shvatio šta je preživeo.

Reyes je u lipnju slavio pobjedu reprezentacije nad Bolivijom, na 17. katu svoje zgrade. U jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao.

Kada su ga novinari upitali kako je uspeo da preživi, Rejes im je samo pokazao tetovažu na ruci. Na njoj piše: 'Bože nemoj me napustiti'.

- Osetio sam pad, ali ništa više. Sledećeg jutra probudio sam se u bolnici - rekao je.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.