JEZIVA PORUKA ISPISANA PASTOM ZA ZUBE Mladić se probudio i ŠOKIRAO scenom koju je zatekao u kupatilu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 07:18

JEZIVA PORUKA ISPISANA PASTOM ZA ZUBE Mladić se probudio i ŠOKIRAO scenom koju je zatekao u kupatilu (FOTO)

Jedan mladić iz Notingema zatekao je jezivu poruku u svom kupatilu kad se probudio ujutro početkom oktobra.

"Ubiću te", stajalo je ispisano zubnom pastom na njegovom ogledalu.

Pored poruke stajao je "smajli", takođe nacrtan zubnom pastom, preneo je "Dejli mejl".

Incident se dogodio 10. oktobra u Notingamu, a policija je zamolila javnost za informacije nakon ovakve pretnje smrću 23-godišnjaku.

Policija je objavila fotografije dva čoveka sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima želi da razgovara u vezi toga. Na slikama se vidi kako dvojica muškaraca hodaju stepenicama sa limenkama piva u rukama, dok se na drugima vidi kako neko snima trenutke pre incidenta.

- Neprihvatljivo je da se nekome ovako preti – rekao je policajac Notingamšira Rajan Horvat.

- Posledica takvih pretnji može biti duboka i zato smo ovaj izveštaj uzeli veoma ozbiljno. Istraga je u toku i molimo sve koji prepoznaju dvojicu muškaraca (sa slika) da se jave policiji – dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.