JEZIVA NESREĆA U PRNJAVORU! Poginuo na njivi kada ga je uvukla MAŠINA ZA BALIRANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA NESREĆA U PRNJAVORU! Poginuo na njivi kada ga je uvukla MAŠINA ZA BALIRANJE!

Poginuo dok je radio na njivi.

Četrdesetosmogodišnji Prnjavorčanin poginuo je sinoć na njivi u mestu Šarinci. Nesreća se dogodila tokom rada sa traktorom.

Mediji prenose da je nesrećnog čoveka uvukla balirka na traktoru.

– Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor sinoć oko 23 časa, postupili su po zaprimljenoj prijavi da je četrdesetosmogodišnjak usled zadobijenih povrede tokom rada sa traktorom, na njivi u mestu Šarinci, opština >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prnjavor, preminuo.

Uviđaj na licu mesta izvršen je u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Prnjavor.

Obavešten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na osnovu preduzetih mera i radnji utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pogledajte rezultate

Krenuo je da čisti bojler i zanemeo od ŠOKA kada je video šta je sve pronašao u njemu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.