JEZIV PRIZOR NA ŽURKI: Muškarac ubio jednu i ranio tri osobe, pa ga KAMENOVALI do smrti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 10:09

JEZIV PRIZOR NA ŽURKI: Muškarac ubio jednu i ranio tri osobe, pa ga KAMENOVALI do smrti (FOTO)

Policija veruje da je napadač bio uznemiren zbog nekog tokom žurke i da se vratio sa pištoljem i ranio najmanje jednu osobu

Grupa ljudi kamenovala je nasmrt naoružanog napadača nakon što je ubio jednu a ranio tri osobe.

Incident se dogodio u ponedeljak oko 1.00 ujutro u Fort Vortu u Teksasu, gde je bilo “malo okupljanje” u nečijem dvorištu. .

Onda ga je poganjalo više gostiju žurke, što je nateralo napadača da zapuca. Rulja je počela da zasipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadača kamenjem i ciglama.

#Overnight A man opens fire in the #Como area of #FortWorth killing one person and wounding two. The shooter is dead, believed to have been stoned to death by an angry group of people. @ShannonMFox4 live with this breaking story @GoodDayFox4 @FOX4 pic.twitter.com/HRzBPE5rG3

— FOX4Terry (@FOX4Terry) July 26, 2021

- Napadača je rulja nastavila da zasipa kamenjem - rekla je policija.

On je ipak uspeo da zapuca više puta, ranivši još najmanje dve osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.