JEZIV PRIZOR IZ DANSKE: Direktorka Agencije za lekove najavila radikalnu vest, a posle se SRUŠILA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 23:00

JEZIV PRIZOR IZ DANSKE: Direktorka Agencije za lekove najavila radikalnu vest, a posle se SRUŠILA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Direktorka danske Agencije za lekove Tanja Eriksen je pala u nesvest tokom konferencije za novinare

Ona je na istoj izjavila da će Danska do daljnjega obustaviti vakcinaciju AstraZenekom.

Do odluke je došlo nakon nekoliko slučajeva tromboze izazvane vakcinom AstraZeneka. Jedna je žena zbog toga i preminula.

ICYMI - The head of #Denmark's medicines agency, Tanja Erichsen, collapsed during the press conference announcing the #AstraZeneca discontinuation.pic.twitter.com/gwG6roCiAa
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) April 15, 2021

Trenutak u kojem se Eriksen onesvestila zabeležen je na snimku konferencije za novinare.

U pomoć joj je odmah priskočio direktor danske zdravstvene uprave Soren Brostrom koji je govorio s njom na konferenciji za medije, a odmah su dotrčali i novinari. Zajedno su ju postavili u bočni položaj.

Nakon toga je prevezena u bolnicu, i nezvanično je poznato da se oporavila. Članovi zdravstvenog odbora su kasnije novinarima saopštili da je Eriksen u dobrom stanju i da se onesvestila nakon što joj je naglo pao krvni pritisak zbog umora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DANSKA ZVANIČNICA SE ONESVESTILA USRED KONFERENCIJE: Iznenada pala kao pokošena VIDEO

Izvor: Kurir, 16.Apr.2021, 08:06

Direktorka danske Agencije za lekove Tanja Eriksen onesvestila se tokom konferencije za novinare na kojoj se govorilo da će ta zemlja za sada obustaviti vakcinaciju AstraZenekom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.