JEZA! SRBIN NA IBICI SILOVAO CIMERKU! Osuđen na 4 godine zatvora!

Izvor: Press, 01.Dec.2021, 14:20

JEZA! SRBIN NA IBICI SILOVAO CIMERKU! Osuđen na 4 godine zatvora!

Državljanin Srbije (30) osuđen je na četiri godine zatvora jer je u julu 2018. godine na Ibici silovao svoju cimerku dok je ona spavala.
Foto:pink
Kako prenosi portal Majorka diario, Srbin je sa nesrećnom devojkom i još pet cimera, stanovao u istom apartmanu na Ibici.
- On je pred sudom priznao da je 15. jula 2018. godine upšao u krevet svoje cimerke, i iskoristio to što je ona čvrsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << spavala da je seksualno zlostavlja - prenosi portal:
- Kako je objasnio, devojka je pila lekove za spavanje, a nakon što ju je okrivljeni Srbin više puta dodirnuo i imao seksualni odnos sa njom, probudila se.
Devojka je počlela da zapomaže i doziva u pomoć. - Cimeri su pojurili srpskog državljanina, ali je on uspeo da se izvuče i pobegne im. Međutim, istog dana uhapsila ga je Civilna gfarda. Nakon što je Srbin priveden i saslušan, pušten je na slobodu - pišu mediji.
On je sklopio sporazum o priznanju krivice kojim je osuđen na četiri godine zatvora, 14 godina zabrane prilaska devojci, a moraće i da joj isplati odštetu u visini od 15.000 evra. Sud će odlučiti da li će kaznu zatvora zameniti proterivanjem iz Španije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBIO ZABRANU PRILASKA, 4 GODINE ROBIJE I DA PLATI 15.000 EVRA Osuđen Srbin koji je na Ibici silovao svoju cimerku dok je spavala!

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Tridesetogodišnji srpski državljanin osuđen je na četiri godine zatvora jer je 2018. godine na Ibici silovao svoju cimerku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.