JEREMIĆ NA PROTESTU NOSIO SAT OD 15.000 EVRA: Glumio revolucionara, ali OVAJ DETALJ GA JE RASKRINKAO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEREMIĆ NA PROTESTU NOSIO SAT OD 15.000 EVRA: Glumio revolucionara, ali OVAJ DETALJ GA JE RASKRINKAO! (FOTO)

Jedan od lidera SZS na protestu glumio revolucionara u vijetnamci i beloj majici, a na ruci nosio "brajtling" vredan kao nov automobil - Vuk Jeremić, bivši šef diplomatije i najbliži saradnik Dragana Đilasa!

Jedan od lidera SZS na protestu glumio revolucionara u vijetnamci i beloj majici, a na ruci nosio "brajtling" vredan kao nov automobil.

Dok je na skupu pokušavao da glumi revolucionara i u zelenoj vijetnamci pretio 'da Vučića neće biti do Vaskrsa' (!?!), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jeremić je na ruci nosio sat marke "brajtling" vredan oko 15.000 evra!

Izvori iz SZS kažu da Jeremićev nesvakidašnji izgled na protestima nije bio nimalo slučajan.

- Vuk je želeo da se približi "običnom" narodu, pa je odlučio da ovog puta izbegne skupa odela, kravate, cipele... Iako se stalno na društvenim mrežama hvali svojim putovanjima i luksuzom, dakle ne krije da je bogat, za vikend su ga savetovali da sve to stavi po strani i da se obuče kao običan čovek. I sve je tako uradio, ali na sat je zaboravio... - prenosi izvor, koji tvrdi sda u mnogi u Savezu za Srbiju ljuti zbog Jeremićeve bahatosti kojom sve više nervira narod.

I dok se Jeremić nije oglašavao ovim povodom, Marko Matić iz antikorupcijske mreže "Antidot" ocenjuje da je lideru Narodne stranke bitno samo lično bogaćenje.

- Dok obične građane huška na nasilje i kršenje zakona, čime dodatno ugrožava njihovu budućnost i egzistenciju, Jeremić nastavlja da uživa u milionima koje je stekao na nesreći tih istih građana. A danas im se predstavlja tobože kao spasilac. On svojim neverovatno licemernim ponašanjem samo potvrđuje da je lično bogaćenje smisao njegovog bavljenja politikom, dok su nacionalni interesi, država i njeni građani samo sredstva za ostvarenje njegovih sebičnih interesa - naglašava Matić.

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, tvrdi da Jeremić zloupotrebljava obične ljude.

- Ovo sa satom je još jedan dokaz da se nezadovoljan narod zloupotrebljava kao paravan ne bi li njih nekoliko zauzelo fotelje i nastavilo da uživa. Preskup "brajtling" na Jeremićevoj ruci jeste poruka svima onima koji protestuju ili podržavaju proteste da se radi o čistom megalomanstvu. To sve za cilj ima boljitak, ali ne naroda, već isključivo Jeremića, Đilasa, Obradovića i ostalih koji su navikli na luksuz, hedonizam i sebičnost - zaključuje Spasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.