JELENU UBILI U KUPATILU POSLE SVAĐE I TUČE SA ZORANOM! Detalji iz policijske rekonstrukcije ubistva pevačice Granda!

Izvor: Press, 19.Sep.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENU UBILI U KUPATILU POSLE SVAĐE I TUČE SA ZORANOM! Detalji iz policijske rekonstrukcije ubistva pevačice Granda!

Inspektori na osnovu pronađenih tragova sumnjaju da je Zoran Marjanović posle svađe najpre udario i onesvestio Jelenu. Onda ju je sa ukućanima odneo do kupatila, gde je ubijena.
Foto: Informer.rs
Zoran Marjanović se 2. aprila prošle godine posvađao i potukao sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Onesvestio ju je, a onda je uz pomoć drugih ukućana preneo u kupatilo, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je nesrećna žena zverski ubijena sa čak 34 udarca u glavu! Nakon toga, Jelenino telo umotano je u ćebe ili tepih i bačeno u kanal pored nasipa u Borči, gde je nađeno sledećeg dana, u zoru 3. aprila
Ovo je najverovatniji scenario ubistva Jelene Marjanović, tvrde policijski inspektori koji skoro 18 meseci svakodnevno rade na istrazi slučaja koji je šokirao celu Srbiju. Do ovakvog zaključka došli su analizom svih tragova koje su našli.
Naš sagovornik, jedan od policajaca koji godinu i po dana traga za ubicom, kaže da su svi operativci od samog starta bili uvereni da su suprug Zoran, ali i drugi članovi porodice Marjanović učestvovali u monstruoznom zločinu.
- Kako su inspektori utvrdili tokom istrage, Zoran i Jelena su se 2. aprila najpre žestoko posvađali u kući u Borči. Povod za svađu je najverovatnije bila njena odluka da se razvede i iseli iz kuće... Zoran ju je u naletu besa udario u glavu i onesvestio. Potom ju je, uz pomoć nekoga od ukućana, odneo u kupatilo. Međutim, Jelena je tamo u jednom trenutku došla sebi, nasrnula na Zorana i dokačila ga noktima. U tom haosu, Zoran ili neko od ukućana je dohvatio neki tupi predmet i njime krvnički izudarao Jelenu po glavi, sve dok je nije ubio - otkriva Informerov izvor iz istrage i dodaje:
- Za sad je teško sa sigurnošću utvrditi da li su smrtonosne udarce zadali Zoran, njegov brat Miloš, otac Vladimir ili majka Zorica. Međutim, sasvim smo ubeđeni da su Jelenu potom svi zajedno umotali u neki tepih ili ćebe, a onda su telo odvezli kolima do obližnjeg nasipa, gde je sutradan pronađena u kanalu. Odmah posle zločina, kupatilo su detaljno oprali i očistili 'varikinom' kako bi prikrili sve tragove...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.