JEDNA OD NAJVEĆIH AKCIJA PROTIV ORGNAIZOVANOG KRIMINALA: Španska policija zaplenila sedam tona hašiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 20:35

JEDNA OD NAJVEĆIH AKCIJA PROTIV ORGNAIZOVANOG KRIMINALA: Španska policija zaplenila sedam tona hašiša

Španska policija osujetila je akciju kriminalnog klana i zaplenila sedam tona hašiša u jednoj od najvećih intervencija ove godine

Uhapšena su tri pripadnika kriminalnog klana, nakon što je zaustavljen specijalni švercerski brod u vodama Mediterana na jugu Španije, na kojem je bilo sakriveno 200 paketa hašiša, prenosi Rojters.

Ovaj klan, koji je švercovao ogromne količine hašiša u veliki broj zemalja, bio je "pod lupom" policija Francuske, Holandije i Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od marta prošle godine.

- Ovo je jedna od najvećih operacija protiv kriminalnih klanova koji švercuju drogu. Zaplenjeno je više od sedam tona hašiša čime će aktivnosti ovog klana, koji operiše na području Gibraltara, biti značajno redukovane - navodi se u saopštenju španske policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.