JEDAN OD NAJOPASNIJIH KRIMINALACA U EVROPI! Igor Srbin prebačen u drugi zatvor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 17:21

JEDAN OD NAJOPASNIJIH KRIMINALACA U EVROPI! Igor Srbin prebačen u drugi zatvor (VIDEO)

Feher je krajem aprila u Španiji osuđen na doživotnu robiju zbog trostrukog ubistva u toj zemlji.

Norbert Feher, poznatiji kao Igor Srbin ili Igor Rus, prebačen je u drugu zatvorsku jedinicu, jer u zatvoru gde je boravio renoviraju deo zgrade gde je bio smešten.

Nije poznato gde će osuđeni ubica biti prebačen, ali španski mediji pišu da će to sigurno biti zatvor sa visokim nivoom bezbednosti.

Osim Igora Srbina i ostali zatvorenici su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prebačeni u druge zatvore širom zemlje. Očekuje se da će radovi na delu zgrade zatvora trajati oko godinu dana.

Podsetimo, Feher je krajem aprila u Španiji osuđen na doživotnu robiju zbog trostrukog ubistva u toj zemlji. Igor Rus je proglašen krivim za ubistva troje ljudi u decembru 2017. godine u pokrajini Aragon. Suđenje ozloglašenom zločincu, koji je u Italiji i Španiji poznat kao Igor Rus, počelo je 12. aprila u španskom gradu Teruelu.

Feher je imao niz lažnih identiteta. Predstavljao se kao bivši vojni specijalac ili špijun. Smatra se da je veoma opasan. U zatvoru je napao dva čuvara oštrim predmetom. Tokom suđenja bio je u specijalnom "staklenom kavezu", boksu od neprobojnog pleksiglasa.

On je imao i tri identiteta, srpski, hrvatski i italijanski, a španski i italijanski mediji navode da su poslednja dva lažna, te da se u Italiju preselio iz Subotice 2006. godine. Feher je posle optužnice za ubistva u Italiji, iz te zemlje pobegao u Španiju. Italija je od Španije tražila njegovo izručenje zbog ubistava, ali su španske vlasti odlučile da mu se sudi u toj zemlji za više zločina, među kojima su ubistva, pokušaji ubistva, kriminalno udruživanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.