JAVNI SERVIS CRNE GORE PROPAGIRA VELIKU ALBANIJU! U udarnom terminu emitovali SRAMOTAN SPOT (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2020, 18:05

JAVNI SERVIS CRNE GORE PROPAGIRA VELIKU ALBANIJU! U udarnom terminu emitovali SRAMOTAN SPOT (VIDEO)

Radio televizija Crne Gore je juče u emisiji Mozaik, koja ide na albanskom jeziku, emitovala spot za pesmu u kom se promoviše mapa velike Albanije.

Kablovski servis RTCG je emitovao spot za pesmu "Jezik i duh" pevačice Manjole Nalbani u popodnevnom terminu dva puta za redom.

Tokom pesme se u jednom trenutku jasno vidi mapa velike Albanije, kao i Skenderbeg, srednjevekovni srpski junak sa prostora Epira kog su Albanci prisvojili.

Ovo nije prvi put da RTCG >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promoviše fašističke ideje u svom programu.

Tako je u jutarnjem programu emitovana pesma proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona, i to ni manje ni više nego na dan pobede nad fašizmom.

To su najoštrije osudili Savet RT Crne Gore i brojni gledaoci, nakon čega su usledila izvinjenja i posipanje pepelom od strane uredništva i uprave RTCG.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.