JAKE POLICIJSKE SNAGE NA TERAZIJAMA! U toku pretres kluba Kasina koji je obezbeđivala grupa Velje Nevolje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 13:42

JAKE POLICIJSKE SNAGE NA TERAZIJAMA! U toku pretres kluba "Kasina" koji je obezbeđivala grupa Velje Nevolje (VIDEO)

U toku je pretres poznatog kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda.

Kako se saznaje, policija je blokirala i prolaz do "Kasine" i brojne ekipe su u samom klubu i vrše pretres.

U nastavku borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP-a danas vrše pretres poznatog prestoničkog lokala "Kasina" na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Da li je hapšenje vođe "Alkatraza" Damjana Šobića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (36) na neki način povezan sa opsežnom policijskom istragom koja se vodi protiv kriminalne grupe koju je predvodio, pre 20 dana uhapšeni, Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja za sada nije poznato, ali je jasno da je pretres "Kasine" deo finansijske istrage protiv Belivukove grupe.

Pripadnici Belivukove grupe držali su obezbeđenje u "Kasini", ali i brojnim drugim velikim klubovima u Beogradu čiji su suvlasnici Predrag Ranković Peconi i Aleksandar Kajmaković zvani Aca Bosanac.

Bosanac je na saslušanju ispričao sve o saradnji sa Belivukom i kako je došlo do toga da mu njegova grupa drži obezbeđenje u kafićima i klubovima.

Podsetimo, policija je poslednja dva dana detaljno pretresala i splav "Fristajler", koji je takođe obezbeđivala Nevoljina grupa.

Pretraga je bila toliko detaljna da su i ronioci dva dana pretraživali reku i deo ispod splava u potrazi za oružjem koje je koristila ova grupa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U toku policijski pretres restorana Kasina u centru Beograda

Izvor: Danas, 26.Feb.2021

Jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda gde po navodima medija, pretresaju lokal u potrazi za dokazima u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.