JAKE MERE OBEZBEĐENJA! Pala odluka: Kristijan Golubović IZLAZI IZ ZATVORA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAKE MERE OBEZBEĐENJA! Pala odluka: Kristijan Golubović IZLAZI IZ ZATVORA! (FOTO)

Aleksandar Kristijan Golubović (49) moći će da izađe iz zatvora kako bi prisustvovao sahrani svoje majke Milanke Mime Golubović (69), koja je preminula 1. januara, saznaju mediji od dobro upućenih izvora.

Kristijanova majka biće sahranjena sutra u 14 sati na beogradskom groblju Lešće.

- Golubović i njegovi advokati su odmah po saznanju o smrti njegove majke napisali zahtev za puštanje na slobodu zbog smrti člana porodice. Nadležne službe su pažljivo razmotrile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu molbu jer se smatra visokorizičnim zatvorenikom i na kraju dale pozitivan odgovor - kaže izvor.

Izlazak Kristijana na kratku slobodu je čuvan u strogoj tajnosti jer njegov boravak van požarevačkog zatvora „Zabela“ iziskuje jake mere obezbeđenja.

Jake snage će morati da obezbeđuju Golubovića, koji izdržava osmogodišnju kaznu zatvora zbog šverca 125 grama heroina i nedozvoljenog posedovanja oružja. Kristijan je na groblju Lešće podigao spomenik ocu Srboljubu zvanom Ćića (46), koji je preminuo 1994. godine. Na istom grobnom mestu je ostavljeno mesto i za njegovu majku Milanku.

Posle sahrane, Kristijan će ponovo biti vraćen u Zabelu.

KOLAPS U BEOGRADU Zbog snega na ulicama autobusi ne voze u neka naselja, tramvaji idu skraćeno, a putnici pešače

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.