Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2022, 16:44

"JA SAM VUČIĆEV BRAT" Edi Rama šokirao izjavom u sred Prištine: Više sam od prosrbina

Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara“, da je "mnogo više od toga".

- Što se tiče mog prosrpstva, ja sam više od toga. Ja sam Vučićev brat, ali moj stav je da nam radikalizovana Srbija nije potrebna, posebno u današnjem kontekstu. A ako vidite količinu smeha i samoironije kada smo (Aljbin) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kurti i ja zajedno reći ćete, ne on nije Vučićev već Aljbinov brat. Dozvolite da budem brat i jednima i drugima - rekao je Rama, prenosi Albanija post.

Rama je poručio da sve stranke na Kosovu i Metohiji treba da pojačaju napore da se ovaj deo Evrope integriše, budući da je najzaostaliji.

- Konačno rešenje je priznanje Kosova od strane Srbije i pravičan mir koji pripada kosovskim Albancima - poručio je Rama.

Rama boravi u Prištini gde se održava osmi sastanak vlada Albanije i privremenih kosovskih institucija, tokom kog je potpisano 19 sporazuma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.